Press

Dutch

13 oktober 2012: PS van de Week van Het Parool. “Mattho heeft een droom”, een vijf pagina’s tellend artikel over Mattho’s vurige wens om wereldkampioen te worden. Waar komt die vandaan en hoe gaat hij het voor elkaar krijgen?
tekst: Hans van Lissum / fotografie: Dingena Mol

16 oktober 2012: De Wereld Draait Door (NED3). In een item van 10 minuten ondervraagt Matthijs van Nieuwkerk Mattho over zijn droom. Hier terug te zien.

8 november 2012: Z@ppLive. Mattho is te gast in de live-uitzending van het kinderprogramma. Hij geeft een korte demonstratie en leert drie kids een plankje breken. Hier terug te zien.

20 november 2012: TEDxYouth@Delft. Mattho geeft een TED-talk onder het thema “Working on a Dream”. Hier terug te zien of lees hier een samenvatting.

11 april 2013: Z@ppLive. Na terugkomst uit Korea wordt Mattho opnieuw uitgenodigd om te vertellen en te laten zien wat hij geleerd heeft. Hier terug te zien.

19 mei 2013: 7ditches TV. De online ondernemerszender maakt een ‘profile’ van Mattho. Ronnie Overgoor interviewt hem 30 minuten over zijn drive, ambities en harde werken. Hier terug te zien.

11 juli 2013: NOS op 3. Arlene Gelderblom interviewt Mattho in een item over het nieuwe Nederlandse platform Wij Zijn Sport. Hier terug te zien.

2 november 2013: Het Parool. Een follow-up interview met Mattho via skype over zijn leven in Korea. Tekst: René van der Meer.

11 december 2013: Hart van Nederland (SBS6). In de avonduitzending wordt een flink item aan de voortgang van Mattho’s droom en zijn aankomende terugreis naar Korea gewijd. Hier terug te zien.

26 februari 2014: 7ditches TV. In een follow-up op Mattho’s profile van een jaar eerder wordt Mattho geconfronteerd. Is hij een dromer of realist? Hier terug te zien.

7 maart 2014: VICE. De onder jongeren populaire nieuwssite interviewt Mattho en neemt hem op als een van de acht ‘do-ers’ in de like-or-do campagne van Lenovo. Hier terug te lezen.

20 maart 2014: Radio EenVandaag (Radio 1). Mattho praat over zijn tijd in Korea en de plannen voor de toekomst. Hier terug te luisteren.

Lokale nieuwsinstanties rond Mattho’s geboortegrond – AT5, AmsterdamFM, DiemerNieuws, RTV Diemen – houden Mattho voortdurend in de gaten. Hier is een kleine greep uit het DiemerNieuws te vinden en hier een overzicht van AT5.


English

12 februari 2013: Indiegogo. The worldwide crowdfunding platform dedicaties an elaborate blog article to the results of Mattho’s successful campaign. Read it here.

31 januari 2014: Arirang Radio, the only entirely English spoken channel of Korea, invites Mattho to the studio to test his knowledge of Korean language. Watch it here.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s